Om

Vi forløser vores kunders potentialer

Siden 2004 har mine samarbejdspartnere og jeg skabt merværdi for private, offentlige og internationale kunder samt for start-ups og NGO’er. Vores ydelser er ledelse, strategi og eksekvering inden for forretningsudvikling, kommunikation, fundraising og værdiskabelse med FN’s Verdensmål. Vi leder udviklingsprocesser fra idé over analyse og strategi til færdige indsatser, og det sker altid i et tæt samarbejde med kunden. Vores spidskompetencer findes inden for visuel storytelling, branding og kommunikationsløsninger af høj professionel og æstetisk kvalitet. 

    


Vi træder hurtigt til, når kunder i en travl hverdag skal have tilført eksterne kompetencer og har brug for nytænkning for at opnå merværdi. Med mange års stærke resultater, kompetencer og netværk inden for vores arbejdsområder skaber vi værdi og synlighed for vores kunder og partnere. 

 

Vi bidrager til:

  • At skabe værdi for vores kunder og øge omsætning og indtjening
.
  • At vores kunder bliver brandet og skiller sig ud.
  • At vores kunder skaber værdi med deres udvalgte FN’s Verdensmål
.
  • At vores kunder opnår et højt ROI med fundraisingaktiviteter.

Vores team

Teamet består af et professionelt og internationalt netværk af højtkvalificerede associerede partnere inden for blandt andet ledelse, forretningsudvikling, go-to-market-strategi, kommunikation, visuel storytelling, grafisk design, IT, netværk, fundraising, CSR og FN’s Verdensmåls-aktiviteter. Alt efter opgavens art og omfang sættes det helt rette hold til at løse opgaven. Sådan har vi arbejdet siden 2004. Ønsker du også at være en del af vores team med din virksomhed – så kontakt os og fortæl om din faglige profil og eksempler på dit arbejde.

Awards

Vinder af Dansk Kommunikationsforenings Kommunikationspris – begge hovedpriser – for landets bedste projekt. 

Om mette thorsen

Mette Thorsen har 20+ års erfaring og succesrige resultater skabt i den private, offentlige, internationale og non-profit sektor - heraf: 20+ års ledelseserfaring på både strategisk planlægnings- og gennemførelsesniveau og 7+ års international arbejdserfaring fra ansættelser og projekter. Vinder af Dansk Kommunikationsforenings kommunikationspris - både publikums- og juryprisen. Mette Thorsen har en flerfaglig profil, der sikrer effektiv ressourceoptimering for kunderne. Ydelser inkluderer ledelse, strategi og eksekvering inden for forretnings- og organisationsudvikling, kommunikation og fundraising - ofte i en kombination. Kernekompetencer er centreret om forretningsudvikling, konceptudvikling, kommunikation og visuel storytelling. Mette Thorsen er en erfaren rejsende og netværker. Hun har tre kandidatgrader i henholdsvis i Statskundskab (cand.scient.pol., Aarhus), MA (International Relations, London/Kent) og MIL (Menneskerettigheder og Humanitær Lov, Lund).

Foto: Emil Lyders

Udvalgte kunder og referencer

UEFA

Danida

Pressalit A/S

Crispy Food International, KOFF A/S

ACTE A/S

Djøf

Badminton Danmark

Ruths Hotel

Radisson Blu Copenhagen

Copenhagen Dome – Videnscenter for Socialøkonomi

Grennessminde i Taastrup

GLOBAL CSR

Crowdfundingsitet booomerang.dk

Teatret Kimbri, teatretkimbri.dk

Socialministeriet

Region Hovedstaden

Aarhus Kommune

Lunds Universitet

Arkitektskolen i Aarhus

Kulturhus Aarhus, nu en del af Godsbanen

Sport Aarhus Events i et samarbejde med UEFA og DBU

Kirkens Korshær i Aarhus

MUNDU

KFUM’s Sociale Arbejde

Folkesparekassen

Forlaget Sunde Tanker

Kristeligt Dagblad, kristendom.dk

Aarhus Stiftstidende, aoa.dk


Samfundsansvar – CSR og FN's Verdensmål

Siden 2004 har mine samarbejdspartnere og jeg arbejdet ud fra passionen og ønsket om, at skabe værdi for mennesker, markeder og samfund. Vi vurderer, at alle potentialerne er til stede for at løse de fleste af Danmarks/Europas/verdens sociale, økonomiske og klimamæssige problemstillinger. Løsningerne findes især i visionære og helhedsorienterede løsninger som udvikles og implementeres i handlekraftige og stærke samarbejder/partnerskaber (Collective Impact). I den proces er der brug for alle – nationalstater, organisationer, virksomheder, byer og enkeltpersoner. Alle har et ansvar.


Vi arbejder aktivt for, at bidrage til helhedsorienterede løsninger, der er enkle at implementere og forankre. Det sker ved at tilbyde vores ydelser, netværk og skalerbare udviklingsidéer. Vi tilbyder også rådgivning, forretningsudvikling og opgaveløsning med afsæt i at indfri vores kunders FN’s globale bæredygtighedsmål – læs mere her.

Vi indgår desuden gerne i et begrænset antal CSR-samarbejder hvert år, til en reduceret pris for vores ydelser, med organisationer, som har begrænsede ressourcer til deres forretningsudvikling, kommunikationsaktiviteter eller deres engagement i FN’s Verdensmål. Kontakt os gerne. 

Lookbooks og cases