Fotos og visuel storytelling

Skal vi fortælle din virksomheds historie?

Billeder er ikke blot billeder. Når fotos bruges strategisk, bidrager de til en kraftfuld og værdiskabende dialogform uden ord. Vi har mange års erfaring med at arbejde strategisk og kreativt med visuel kommunikation.

 

Sammen med associerede fotografer skaber vi visuel branding til kunder som eksempelvis ACTE A/S, Pressalit A/S og Copenhagen Dome – Videnscenter for Socialøkonomi. For kunder som UEFA, Danida, Teatret Kimbri og Kirkens Korshær har Mette Thorsens egne fotos skabt merværdi og synlighed ved at lade billederne fortælle nye historier. Er behovet at brande din virksomheds aktiviteter med FN’s Verdensmål – så er I også kommet til det rette sted. Vi kan hjælpe jer med at skabe troværdig visuel branding af jeres bæredygtighedsaktiviteter.

Kontakt os for en uforpligtende drøftelse om, hvordan vi kan hjælpe med at indfri din virksomheds potentialer inden for visuel branding og kommunikation.

Vores ydelser og produkter

  • Rådgivning og konkrete bud på din organisations mest profitable muligheder for at bruge visuel kommunikation og storytelling til at skabe merværdi, synergi, genkendelighed og communities på tværs af platforme.
  • Visuel branding af jeres arbejde med FN’s Verdensmål.
  • Fotos til eksempelvis websites, Facebook, LinkedIn, Instagram og Twitter eller fx til bøger, foldere, plakater, roll ups, screen savers eller gode gammeldags postkort.
  • Et nyt billedarkiv, som din organisation kan bruge løs af året rundt.
  • Reportagebilleder og fotodokumentation.