Nyt akademi – idéoplæg, konceptudvikling og kommerciel optimering

Mette Thorsen blev eksternt hyret af Badminton Danmark, da hun kom med idéen om at udvikle et nyt og unikt akademi, som vil fastholde dansk badminton på verdensklasseniveau samt gavne tusindvis af badmintonudøvere, erhvervslivet og Danmark som en stolt badmintonnation. 

Leverancen er et omfattende katalog, der detaljeret konkretiserer Badminton Danmark Akademiets udviklingsmuligheder samt forslag til at sikre en bæredygtig økonomi. Katalogets kapitler omhandler fx en landsdækkende digital vidensportal med best practice-værktøjer, kurser, events, sponsortiltag, Sport & Business-aktiviteter og forskningsprojekter. Alle tiltag understøtter Badminton Danmarks forretningsstrategiske målsætninger og skal føre Badminton Danmark ind i en ny tidsalder.

Ansvaret har været ledelse, strategi og eksekvering inden for idé- og konceptudvikling, forretnings- og organisationsudvikling, kommunikation, fundrasing, vidensdeling, events, sponsortiltag og netværk. Alle aktiviteter har fundet sted i et tæt samarbejde med kunden.


Nyt akademi – idéoplæg, konceptudvikling og kommerciel optimering

Kunde

Badminton Danmark – et specialforbund under Danmarks Idrætsforbund – arbejder for badmintonspillere på bredde- og eliteniveau. Med knap 90-års stærke resultater, kompetencer og netværk inden for badmintonsporten skaber Badminton Danmark værdi for badmintonudøvere i hele landet, fans, sponsorer, folkesundheden, erhvervslivet samt for Danmark som en stolt badmintonnation.

Mette Thorsen blev eksternt hyret af Badminton Danmark, da hun kom med idéen om at udvikle et nyt og unikt akademi, som vil fastholde dansk badminton på verdensklasseniveau og gavne tusindvis af badmintonudøvere, erhvervslivet og Danmark, som traditionelt ligger i toppen af verdenseliten.

Resultater

  • Bidrag til at realisere Badminton Danmarks potentialer i form af:
  • Et omfattende katalog, der detaljeret konkretiserer Badminton Danmark Akademiets udviklingsmuligheder samt forslag til at sikre en bæredygtig økonomi. Katalogets kapitler omhandler en landsdækkende digital vidensportal med best practice-værktøjer til specialforbundets frivilligt drevne medlemsklubber samt kurser, værdiskabende events, sponsortiltag, Sport & Business-aktiviteter, skolesamarbejder, forskningsprojekter m.m. Alle tiltag – inklusive et nyt state-of-the-art Nationalt Elitetræningscenter – understøtter Badminton Danmarks forretningsstrategiske målsætninger og skal føre Badminton Danmark ind i en ny tidsalder.
  • Fundraising – fondsansøgninger til første del af projektet – en digital vidensportal. Arbejdet er i gang med at skaffe midler til at realisere Akademiets første del.
  • Rebranding af Badminton Danmark for at skabe øget værditilvækst, synlighed og gennemslagskraft – se case her.

ansvar og ydelser

  • Ledelse, strategi og eksekvering i et samarbejde med direktør Bo Jensen i forhold til:

  • Idé- og konceptudvikling samt konkretisering af det omfattende udviklingsprojekt.

  • Helhedsorienterede strategier og rådgivning inden for forretnings- og organisationsudvikling, kommunikation, vidensdeling, events, sponsortiltag og netværk, som skal bidrage til synlighed og en bæredygtig økonomi bag projektet.

  • Et omfattende katalog med Akademiets udviklingsmuligheder: Planlægning, opbygning og tekstskrivning.

  • Fundraising – herunder research og udarbejdelse af fondsansøgninger til første del af projektet.