Ledelse og forretningsudvikling

Vi identificerer og udvikler vores kunders kommercielle potentialer

Med mange års stærke resultater og kompetencer inden for forretnings- og organisationsudvikling går vi fokuseret efter at skabe merværdi for vores kunder. Vi træder typisk til, når kunder i en travl hverdag har brug for at få tilført eksterne kompetencer, best practice-inspiration og nytænkning; når de sætter kommerciel optimering på dagsordenen. Det kan eksempelvis være for at få identificeret optimeringspotentialer, få udviklet en ny go-to-market-strategi eller få analyseret og optimeret arbejdsprocesser. Vi driver typisk hele strategiudviklingsinitiativet – fra analysefasen over strategiudviklingen eller procesoptimering til den endelige eksekvering. 

Vi er ambitiøse på vores kunders vegne, og vi sætter en ære i at levere nye, gennemarbejdede og værdiskabende løsninger, der er afstemt med virksomhedens kultur, og som er lige til at implementere og opskalere. Vores kunder er typisk private og offentlige virksomheder samt NGO’er, som ønsker at få realiseret deres potentialer.

Vi har netop idé- og konceptudviklet et nyt og unikt Badminton Danmark Akademi, som vil fastholde dansk badminton på verdensklasseniveau samt gavne tusindvis af badmintonudøvere, erhvervslivet og Danmark som en stolt badmintonnation. For Socialministeriet har vi idéudviklet og skabt tværfaglig ’work smarter not harder’- vidensdeling for tusindvis af medarbejdere i Aarhus Kommune. Konceptet udvikler sig fortsat i Danmark og i udlandet, 15 år efter det blev skabt.

Kontakt os for en uforpligtende drøftelse om, hvordan vi i et samarbejde analyserer, identificerer og indfrier din virksomheds potentialer. 

Vores ydelser og produkter

  • Ledelse af optimeringsinitiativer og strategiprocesser fra analyse, ide-, visions- og strategiudvikling til færdige indsatser og løsninger.
  • Analyse af kommercielle indsatsområder.
  • Rådgivning og konkrete forslag til nye tiltag og koncepter, der skaber merværdi på top- og bundlinjen, synlighed og gennemslagskraft.
  • Analyser af din branche.
  • Forretnings- og go-to-market-strategier.
  • Handlingsplaner.
  • Forslag og medvirken til at udvikle værdiskabende koncepter, produkter, optimeringer, vidensdeling, kommunikation, netværk, events, partnerskaber samt aktiviteter med FN’s Verdensmål.